BINE ATI VENIT LA PENSIUNEA ALESSIA

Situată în municipiul Suceava, Pensiunea Alessia clasificată la categoria de 4 margarete, va ofera prin pozitia sa acces la peisaje deosebite precum si la diferite obiective datorita multitudinii de trasee turistice

Capacitatea de cazare a pensiunii constă în: 18 camere(13 duble/single și 5 triple), fiecare avand baie proprie cu duș și apa caldă permanent, minibar, Tv cu ecran plat, cu canale prin cablu. Aceasta oferă acces gratuit la Wi-Fi, o recepție cu program nonstop, depozit gratuit de bagaje şi locuri de parcare private gratuite.

În această locație puteti sa petreceti cele mai minunate clipe ale unei nunți sau ale unui botez, a unei întalniri de afaceri;veti fi inconjurati de ospitalitatea binecunoscută a personalului dar și de profesionalism.

Restaurantul dispune de 120 de locuri, iar terasa de 40 de locuri.

La aproximativ 500 de metri veţi găsi un magazin alimentar şi alte localuri unde puteţi lua masa. Centrul oraşului Suceava este situat la mai puţin de 4 km de proprietate, iar la aeroport puteţi ajunge în 20 minute cu mașina. La 10 km se află gara Sucevei.

 
Pensiunea Alessia - www.pensiunea-alessia.ro - Telefon: 0740 031 967 | Tarife Cazare